Temabilagor och kalendarium

 • Bygga & Bo

  Två gånger om året gör vi denna fullspäckade bilaga med intressanta artiklar om allt mellan bygga och boende. Lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, hantverkshjälp med mera är några av de populära och återkommande inslagen i UT:s  Bygga & Bo-bilaga!

  Våra Affärer

  I denna B2B-bilaga fokuserar vi på näringslivet i Ulricehamns och Tranemo kommun. UT:s framgångsrecept har varit att vara så extremt lokala att det nästan är omöjligt att vara mer lokala än UT. Vi gör lokala nedslag på företag och spännande platser där det görs bra affärer. Genom annonsering i Våra Affärer når du effektivt de läsare som är extra intresserade av vad som händer inom näringslivet.

  Jord & Skog

  Två gånger om året gör vi denna fullspäckade bilaga med intressanta artiklar inom Jord & Skog. Privatpersoner, lantbrukare och skogsarbetare har mycket att göra och alla behöver hjälp på något vis – vissa behöver just din hjälp!

  Trädgård

  Varje vår skapar vi ett temanummer kring just trädgården.

  Lokala hemma hos-reportage, trädgårdstips, med mera är några av de populära och återkommande inslagen i UT:s tema Trädgård!

  Sommarbilaga

  I juni ger vi ut årets eftertraktade Sommarbilaga med bland annat tips på utflyktsmål och aktiviteter. Uppskattat är också evenemangskalendern som gäller för hela sommaren.

  Bilagan distribueras med ordinarie UT men delas också ut till de som inte prenumererar på tidningen – totaldistribution i hela Ulricehamns kommun och norra delen av Tranemo kommun är vad som gäller. Därutöver finns bilagan tillgänglig på det flesta välbesökta platser i hela vårt område.

  En sommarbilaga som läses av turister och hemmafolk i jakt på bästa sommartipsen!

  Julbilaga

  När det lackar mot jul  kommer traditionsenligt UT:s årliga julbilaga. En bilaga fylld med inspiration, julkulor, mysig läsning och lockande julklappstips.

  Med en annons i julbilagan når du rakt in i dina kunders julklappsplanering!