Övriga produkter

 • Lunchguiden

  Lunchguiden hjälper Ulricehamnarna att hitta rätt lunchställe. Lunchguiden finns på ut.se och i appen UT&Ät under hela veckan samt på lördagar i papperstidningen.

  Pris

  Print, webb + app 10 gånger
  600 kr/vecka

  Marknadsguiden

  Lokal handel, tjänster och service
  I tidningen varje månad
  Egen infosida på webben

  Med Marknadsguiden har ditt företag ständig närvaro på webben och i mobilen, då ni syns återkommande på vår hemsida. Ni får en egen presentationssida i Marknadsguiden på vår sajt. Sidan innehåller er logotype, text, bilder, karta och kontaktinformation. Om ni önskar kopplar vi även på ditt Facebookflöde, eller en box som visar vilka som gillar din sida på Facebook.

  På din infosida visas även dina tidningsannonser under sju dagar från införingsdagen. Företagen som deltar i marknadsguiden presenteras med annons i papperstidningen.

  Vill du vara med i Marknadsguiden?

  Fyll i formuläret här


   

  Vill du inte fylla i formuläret ovan är du varmt välkommen höra av dig till oss via telefon eller mail:

  Telefon: 033-7000716

  Föreningsguiden

  Föreningsguiden är för föreningar i Ulricehamn och Tranemo kommun. En tjänst som gör det möjligt för föreningslivet att genom papperstidningen och på ut.se ständigt uppdatera och informera medlemmar och allmänheten om vad som händer. Föreningsguiden är en tjänst som Ulricehamns Tidning bidrar med för att stärka föreningslivet.

  Pris

  700 kr/år (inkl moms)