Rekrytering i flera kanaler

Rekrytering med hög lokal räckvidd
Nå passiva och aktiva arbetssökande
Flera kanaler med en och samma kontakt:
– Morgontidning
– Nyhetssajt
– Jobbsökarsajt

Vi hjälper dig att nå flest och rätt personer i regionen genom att skräddarsy det marknadsföringspaket som når dina kandidater på bästa sätt. Utöver den lokala tidningens alla styrkor med lokal närvaro, räckvidd och hög trovärdighet, når du ännu fler i din målgrupp med synlighet på ut.se och vår jobbsökarsajt Lokus Jobb.

En lyckad rekrytering

Många lyckade rekryteringar har genomförts när man når ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Att då synas i tidningen och på nyhetssajten och inte enbart på forum där kandidater aktivt söker jobb är en framgångsfaktor. Det är också ett utmärkt tillfälle att göra reklam för ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande.

Annonsera om lediga jobb i  Ulricehamns Tidning och ut.se och nå fler personer i regionen än någon annan mediekanal. Ni får helt enkelt oslagbar räckvidd. För att få ett bra och kvalitativt resultat rekommenderar vi ett rekryteringspaket med annonser i Ulricehamns Tidning och ut.se tillsammans med digital annonsering på lokusjobb.se. På Lokus Jobb kan man skicka in sin ansökan direkt från sidan och ni kan följa hur många som har visat intresse för tjänsten. Se mer om Lokus Jobb här

Jag är intresserad av att rekrytera

Kontakta oss!

Läs mer

 • Rekryteringspaket

  Ulricehamns Tidning

  Förutom att nå aktivt arbetssökande, är morgontidningen platsen att tilltala och nå ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Det är också ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande. Läsarna har betalat för att läsa innehållet i tidningen och tycker om och förväntar sig annonser i en redaktionell miljö. Du når många och brett inom de flesta ålderskategorier och dessutom är våra läsare en köpstark målgrupp.

  ut.se

   18.180 unika webbläsare per vecka på ut.se*.

  • Displayannonser Få uppmärksamhet med er tjänst i en displayannons i desktop och mobil. Förutom att du når många, syns du i ett lokalt och relevant sammanhang. Se våra format och placeringar här.
  • Jobbsnurra på startsidan På våra startsidor finns en ruta där aktuella jobbannonser rullar. Där syns ni med er logotype och rubriken samt en kort beskrivande text om tjänsten. Annonserna är klickbara med länk till den aktuella annonsen på Lokus Jobb. Intresset för er annons går att följa i realtid.

  *Källa: KIA Index januari – april 2018

  Sökbar annons på lokusjobb.se

  Från våra sajter länkas man in till hela platsannonsen på jobbsökarsajten Lokus Jobb. Lokus Jobb är en tjänst där man samlar platsannonser från ett 60-tal nyhetssajter i Sverige på ett och samma ställe. Din annons är sökbar per bransch, yrke, företagsnamn, län, kommun samt sökbar med fritextsök. Man kan skicka in sin ansökan direkt från sidan.

  Exempel på rekryteringspaket

  Vi anpassar format och antal införande efter ert behov

  Få direkt uppmärksamhet med displayannonser på ut.se

  Synlighet i jobbsnurran på startsidan på ut.se i 30 dagar som standard.

  Sökbar annons på lokusjobb.se

  Nå ut i ett större område

  För dig som vill nå ut bredare och i ett större geografiskt område, erbjuder vi paket tillsammans med Borås Tidning och bt.se. Genom detta får du Sjuhärads i särklass kraftfullaste paket.

  Olika paket beroende på behov

  Vi har färdiga paket som innehåller print och digitalt. Ovan visar vi exempel på vad ett rekryteringspaket kan innehålla.

  Kontakta oss för mer information.

  Priser

  Karriärsajten lokusjobb.se

  Jobbsnurra på startsidan på ut.se + sökbar annons på lokusjobb.se

  • i kombination med annons i Ulricehamns Tidning: 3.500 kr
  • Utan annons i tidningen: 6.000 kr

  Displayannonser

  Kontakta oss för att få tips och råd om produktion, placering och antal visningar utifrån ert behov.

  Ulricehamns Tidning

  Kontakta oss för att få tips och råd om produktion, format och antal införanden utifrån ert behov.

  Repetitionsrabatt

  För annons som införes oförändrad 2 gånger inom 3 utgivningsdagar 35 % rabatt på 2:a införandet. För annons som införes oförändrad 3 gånger inom 6 utgivningsdagar 35 % rabatt på 2:a införandet. 50 % rabatt på 3:e införandet.